سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/12/30
9:53 عصر

مقاله ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موج

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موجود در آن (شمال شرق استان اصفهان) دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موجود در آن (شمال شرق استان اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موجود در آن (شمال شرق استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موجود در آن (شمال شرق استان اصفهان) :

مقاله ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موجود در آن (شمال شرق استان اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1387 در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه 13 تا 32 منتشر شده است.
نام: ژئوشیمی توده نفوذی آیرکان، دایک های آپلیتی و آنکلاوهای موجود در آن (شمال شرق استان اصفهان)
این مقاله دارای 20 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توده نفوذی آیرکان
مقاله دایک آپلیتی
مقاله آنکلاو
مقاله ژوراسیک میانی
مقاله عروسان کوره گز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توده نفوذی آیرکان در شمال شهر خور و شمال شرق عروسان کوره گز قرار دارد و در تقسیمات زمین شناسی ایران جزیی از ایران مرکزی است. توده نفوذی، دایک های آپلیتی و آنکلاوها دارای ترکیب آلکالی گرانیت می باشند. در آلکالی گرانیت های فوق، فلدسپار پتاسیم از نوع ارتوکلاز و میکروکلین، پلاژیوکلاز از نوع آلبیت و الیگوکلاز، کوارتز با خاموشی موجی، بیوتیت، مسکویت، زیرکن و آپاتیت وجود دارد. کلریت نیز از دگرسانی بیوتیت ها به وجود آمده است. توده نفوذی در بسیاری از بخش ها دارای برگوارگی و خردشدگی است که در نگاه اول شبیه گنایس های چشمی است. اما بررسی نشان می دهد که بخش هایی از این توده نفوذی میلونیتی شده است. بررسی های ژئوشیمیایی نشانگر ماهیت کالک آلکالن و طبیعت پرآلومین و S-Type بودن گرانیتوئیدهای مورد مطالعه است. همچنین نمونه های مورد مطالعه در محدوده همزمان با برخورد قرار گرفته اند. در بررسی های ژئوترمومتری دماهایی که با استفاده از ترکیب فلدسپارها به دست آمده بسیار کمتر از دماهایی است که بیانگر محیط های آذرین می باشد و می توان نتیجه گرفت که ترکیب فلدسپارها تحت تاثیر فرآیندهای ساب سولیدوس تغییر کرده است. بررسی بیوتیت های موجود در منطقه مورد بررسی دمای 6325-661°C را ارایه نموده است که بیانگر محیط آذرین می باشد. دماهای به دست آمده از ترمومتری کلریت ها در حدود 188°C می باشد که بیانگر دمای آلتراسیون بیوتیت ها است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید